dimecres, 21 d’abril del 2010

DONES EN XARXA presenta: MENOS CUENTOS CHINOS Y MÁS CUENTOS NO SEXISTAS

Dones en Xarxa neix el 2004 d’un grup de dones feministes i progressistes amb la finalitat de mostrar la veu de les dones a la opinió publica catalana. Per fer-ho creeN una web amb l’ànim de fer xarxa: ser punt de trobada, espai de reflexió i altaveu d’iniciatives de les catalanes progressistes a Internet. Inicialment, la web s’allotja dins Mujeres en Red (www.mujeresenred.net), un dels portals feministes degans a Internet que enguany celebra el dècim aniversari.

Al 2006, Dones en Xarxa, amb Gemma Lienas com a Presidenta, es constitueix legalment com associació sense ànim de lucre i ampliem el camp d’actuació. Més enllà de ser una xarxa d’opinions i noticies al voltant dels drets de les dones, comencen a impulsar accions d’intervenció social directa amb les dones.

L’objectiu essencial de Dones en Xarxa és fomentar l’ús d’Internet com una eina de comunicació, de relació i de participació de les dones en l’exercici de la ciutadania per superar l’exclusió digital per raó de gènere. Per aconseguir-ho imparteixen tallers per aprendre a navegar, fer servir el correu electrònic i participar de forma activa a internet i xerrades de sensibilització sobre la importància de que les dones siguem a la xarxa no sols com consumidores d’informació, també com creadores de continguts.


Per aquest motiu a F.O.C. ens unim a la seva campanya MENOS CUENTOS CHINOS Y MÁS CUENTOS NO SEXISTAS i en fem difusió dins totes les nostres xarxes.





Menos cuentos chinos y más cuentos no sexistas



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada