dimarts, 8 de juny del 2010

On ens podem trobar aquest dies

Des de F.O.C. recomanem vívament totes aquelles trobades professionals que ens permeten fer nous contactes, crear noves sinergies i aprendre nous conceptes i formes de treballar.


SHE LEADER 2.0
El Congreso Internacional de Mujeres Directivas y Profesionales, She Leader 2.0, una iniciativa pionera organizada, en el marco de la presidencia española de la Unión Europea, por el Departamento de Trabajo de la Generalitat de Cataluña, llega a la ciudad de Barcelona los próximos 10 y 11 de junio.
She Leader 2.0 ofrece recursos y estrategias para mejorar la gestión de las organizaciones y facilitar la promoción profesional de mujeres directivas y profesionales, incorporando la igualdad de oportunidades, las herramientas 2.0 y las tecnologías de la información y la comunicación.
She Leader 2.0 se dirige especialmente a mujeres directivas, profesionales y del mundo de la empresa. Líderes de diversos países de todo el mundo, así como primeras figuras internacionales expertas en comunicación, liderazgo y tecnologías de la información aplicadas a la actividad empresarial y profesional, participarán en este importante evento.

http://www.sheleader.cat/



DIA DE LES PERSONES EMPRENEDORES

El 16 i 17 de juny del 2010 es celebrarà la novena edició del Dia de l’Emprenedor de Barcelona, la trobada de les persones i les idees emprenedores de la ciutat.


En aquesta edició, el Dia de l’Emprenedor es renova i fa un salt d’escala per tal de consolidar-se com l’esdeveniment de referència de la iniciativa emprenedora i l’empresa.

Així, el Dia de l’Emprenedor 2010 serà:

• Més orientat al negoci i contacte

Neix el Saló Emprenedor, un espai firal en el que s’ofereixen productes i serveis per a la iniciativa emprenedora i el creixement empresarial.

Es potencien les activitats de netwotking , creant nous espais i ampliant la seva capacitat.

• Més participatiu

Es reforça la participació de les entitats i emprenedors d’arreu del territori, generant espais per a que desenvolupin les seves pròpies activitats i programa.

• Més internacional

Es desenvolupa una programació específica orientada a l’atracció de talent emprenedor i a afavorir el contacte amb el teixit emprenedor local.

Si vols crear o fer créixer una empresa, durant aquests dos dies a Fira de Barcelona de Catalunya:

• trobaràs assessorament, serveis de suport, oportunitats de negoci, ...

• podràs omplir-te l’agenda de trobades amb possibles clients, socis, inversors o proveïdors...

• podràs escollir entre una amplíssima oferta de càpsules per emprendre i créixer, casos d’èxit d’emprenedors, tallers pràctics,...

• participaràs en trobades de networking en àmbits com la creativitat, les TIC,...

• i molt més.


http://www.diaemprenedor-barcelona.cat/

Allí hi serem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada