diumenge, 19 de desembre del 2010

Fi de les sessions formatives al Casal Familiar del Vendrell

Acabem les formacions de Psicologia Evolutiva, Comunicació i Ressolucio de Conflictes amb infants i adolescents a la població de El Vendrell.

Allí hem repassat conceptes que giren al Model d'Aprenentatge BIO-PSICO-SOCIAL
El Model biopsicosocial és un model o enfocament participatiu de salut i malaltia que postula que el factor biològic, el psicològic (pensaments, emocions i conductes) i els factors socials, exerceixen un paper significatiu de l'activitat humana en el context d'una malaltia o discapacitat.

Hem vist que l'aprenentatge de comportaments i actituds estan lligats als ensenyaments familiars, no tant a aquells ensenyaments explícits sinó a esdeveniments i incidents casuals i aleatoris als quals els nens i les nenes estan exposats en les activitats diàries i en els models, gratificacions o càstigs que els pares els hi proporcionen de manera espontània.

Les activitats habituals dels nens acostumen a ser limitades i repetitives. L'exposició repetida a una gamma limitada d'activitats familiars i de mètodes d'ensenyament estableixen hàbits i expectatives que es graven profundament i a més eviten que els nens tinguin noves experiències bàsiques pel canvi.


Gràcies a en Jordi per acollir-nos cada matí tant bé!!
i a les alumnes per posar-hi tantes ganes superant el fred sempre present!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada