diumenge, 8 de maig del 2011

Punt de Trobada Empresarial al Parc Tecnològic del Vallès - Networking Cerdanyola

El proper 31 de maig a les 9h del matí tindrà lloc a la Carpa Central del Parc Tecnològic del Vallès - Avinguda Parc Tecnològic, 3 (CERDANYOLA DEL VALLÈS) el Primer Punt de Trobada Empresarial del Parc

Què és Networking?
Fer Networking és un procés que es porta a terme amb el fi de generar i ampliar contactes. Permet no tan sols oferir un producte o servei, si no també rebre ajuda, informació i beneficis complementaris d'altres empreses, proveïdors i clients... i què millor oportunitat de conèixer i aprofitar els recursos més propers que obrin les nostres ments, generar oportunitats i deixar que ens coneguin i conèixer!

Quin és el motiu?
Principalment generar aliances estratègiques que poden ser útils a curt, mitjà o llarg termini. Davant la manca de recursos econòmics s'ha de ser creatiu. Es pot abastar mercat de manera més eficaç, professional i amb costos més reduïts formant sinergies amb altres empreses.

Quines avantatges hi ha?

1. Ampliar la xarxa de contactes.
2. Compartir experiències amb altres empreses i persones en la mateixa situació.
3. Trobar possibles col•laboradors, proveïdors o clients.

No hem de veure un possible competidor si no un possible col•laborador. Hem de canviar la tradicional manera de fer negocis i ampliar la nostra visió de futur. Re inventar-se, pensar en nous reptes, nous projectes i saber que no tot passa per nosaltres, saber que podem contar amb d'altres persones i empreses en un intercanvi mutu.

El Networking és eficaç?
Només us diré que un 49% de les empreses que van a actes de Networking aconsegueixen generar sinergies efectives amb d' altres empreses... penseu vosaltres mateixos si és eficaç!
Creiem imprescindible el networking a qualsevol empresa, establint relacions, contactes i col•laboracions entre entitats professionals.
L’empresa al segle XXI està sotmesa a constants canvis econòmics i socials, i ens empeny a obrir les nostres ments a noves formes de fer negocis. El model de empresa autosuficient ja no és vàlid fins i tot per a empreses amb grans estructures, ara s’ha de cercar la col•laboració i cooperació maximitzant el valor afegit i baixant els costos.


Com?
Apunteu-vos a través de la Plataforma d'inscripció: http://plataforma.btools-empresa.com/

Les jornades de networking es desenvolupen en les següents parts:

9:00h

Acreditació en el lloc de l’esdeveniment.

9:30h

Presentació institucional (Cerdanyola del Vallès)

9:45h

Explicacions del funcionament del networking

10:00h

Taller dinàmic de "Creativitat i xarxes de treball" a càrrec de F.O.C.

Entrevistes (Networking). Durant aquest temps hi haurà un càtering a disposició dels assistents.

13:30h

Finalització jornada



Quan?



Dia 31 de Maig de 2011.

On? Carpa PTV


ORGANITZEN:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada