dilluns, 3 d’octubre del 2011

I Jornada de Cohesió Social d'Òmnium Cultural a Barcelona

El dissabte 8 d’octubre Òmnium Cultural organitza una jornada de debat i reflexió sobre la identitat i la cohesió de la societat catalana. La jornada, oberta a tothom (prèvia inscripció), té per lema “Ara, més que mai, som cohesió', el mateix que va encapçalar la festa final del Quedem?, 'Som cohesió' a Badalona ”.

La jornada consistirà en dues taules rodones durant el matí.
D’una banda, a les 10.00h tindrà lloc una aproximació teòrica sobre la immigració, la identitat i la construcció nacional a càrrec de Miquel Àngel Essomba, director del Centre Unesco de Catalunya, Joan Manuel Tresserras, comunicòleg (UAB), i Manuel Delgado, antropòleg.
D'altra banda, a les 12.30 h coneixerem les experiències professionals i personals de Mostafà Shaïmi, tècnic de la fundació SER.GI, Judit Font, directora de l’Escola d’Oficis de Salt, i Rafa Crespo, antropòleg i membre del Centre d’Estudis Africans i Interculturals que parlaran, entre altres coses, dels entrebancs per a la cohesió social així com de les oportunitats que representa la immigració sobre la identitat. Presentarà i moderarà les taules rodones Rita Marzoa, membre de la Junta Directiva d’Òmnium.

PROGRAMA

De 10.00 a 12.00 h. Immigració, identitat i construcció nacional

De 12.30 a 14.00 h. Entrebancs i oportunitats

Inscripció: feu arribar les vostres dades (nom, cognoms i telèfon) per correu electrònic a l’adreça avendrell@omnium.cat abans del 5 d’octubre. Places limitades.




Diputació, 276, pral. Barcelona










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada