diumenge, 14 d’octubre del 2012

Contacte del mes d'octubre i un regal molt útil

Amb aquest article us presentem a en Xavier Alarcón.
Font: Xavier Alarcón
En Xavier gràcies a la seva formació i passió, ens posa al dia de les xarxes socials de forma clara i directa.
 "Ens vam conèixer amb F.O.C. al posar-me en contacte amb Clara Vergés al Linkedin i al exposar-li les meves motivacions. La idea és col·laborar amb petits articles sobre les xarxes socials pel que la col·laboració va sorgir al moment"

Després d'unes quantes converses va sorgir aquesta idea i
avui comencem amb el Linkedin:

"Linkedin és una interessant xarxa social professional que permet crear i gestionar una àmplia agenda de contactes professionals, buscar proveïdors i referències, activitats d'interès i demanar les nostres opinions.

Font: Linked in

 Avantatges

Aquesta eina serveix per promoure la marca personal. No obstant això, la presència de diversos empleats d'una empresa i la seva actitud pot augmentar la reputació de la companyia. 

A més, per l'atracció de talent és genial perquè
es pot trobar gent interessant, hi ha persones que busquen noves oportunitats.

Linkedin és ideal per a la comunicació dels productes de eines o events. Aquesta permet presentacions, la gestió de clients, proveïdors i experts per trobar i / o compartir activitats d'interès per a l'empresa. 
A més, pot ser una bona eina per augmentar la visibilitat de l'empresa per generar trànsit als nostres llocs web o altres xarxes socials.

Aquesta xarxa social és útil en l'atenció al client, en  les converses amb els clients, anuncis d'activitats, anuncis d'esdeveniments, etc ... 
Per a la gestió del coneixement serveix per a la creació i participació en grups i converses, també per a publicacions i presentacions (Slideshare per exemple), etc
Per a la comunicació interna és excel·lent. 
És increïble per millorar els canals interns comunicació i per obrir i visualitzar una empresa en el seu entorn professional.

Desavantages

Aquesta eina no és suficient per evitar crisi de comunicació"




Trobareu en propers mesos a en Xavier tractant altres temes d'interès molt actual, us deixem el seu link professional al linkedin!

3 comentaris:

  1. Podeu veure més articles aquí : http://bminnovation.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Los 14 errores más comunes que se cometen en Linkedin http://ow.ly/eFobb Per ampliar informació!!!

    ResponElimina
  3. I una informació més:
    http://elblogdelinkedin.com/6-pasos-para-triumfar-usando-tu-perfil-de-linkedin/

    ResponElimina