divendres, 2 de novembre del 2012

V Jornada Anual Premium: Branding 2.0


Nous rols com el de constructor de comunitats de coneixement i noves especialitats com la cerca a les xarxes del talent deixen fora de joc les pràctiques tradicionals del branding en selecció. El proper 15 de novembre i de la mà dels reconeguts experts Virginio Gallardo (Humannova) i Mari Carmen Martín (Cloud Talent), coneixerem el més nou en branding 2.0,tant de l'àmbit organitzatiu com del personal. A més, veurem els casos pràctics referents d'everis i de Grupo Intercom.



Les xarxes socials són una realitat que ens porta cap a un nou entorn sòciolaboral. Com afecta a les organitzacions i als professionals de RH el sorgiment de nous rols com el del socialnetworker -utilitza la xarxa social per crear relacions on compartir el coneixement i per fer-lo evolucionar com a base de la seva feina- i pràctiques com el nethunting -especialitat en
buscar a les xarxes el talent que necessiten les empreses-? 

Coneixerem quines són les eines que tot professional ha de conèixer per saber què s’ofereix i què es demana i tot allò vinculat al branding en selecció, tant de l'àmbit organitzatiu com del personal.

També coneixerem les experiències d’everis i de Grupo Intercom, que saben on anar a buscar el talent a través de les eines més innovadores de reclutament.


PROGRAMA:


9:00h. Recepció dels assistents.

9:10h. Benvinguda a càrrec de Delphine Arnau, responsable de Relacions amb Empreses de la Tolouse Business School-Campus Barcelona (ESEC), i presentació de la jornada a càrrec d'Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà.

9:15h. “De la marca personal al social networking” a càrrec de Virginio Gallardo, soci-director de Humannova.

10:15-12:15h. “Impacte en RH: Employer branding i reclutament 2.0” . Taller a càrrec de Mari Carmen Martín, directora associada de Cloud Talent:

10:15h. 1a part: Practicum de marca personal i reclutament 2.0


11:00h. Pausa- cafè

11:30h. 2a part: Practicum de Nethunting employer branding

12:15h. Casos pràctics que són referents:
  • - "La recerca del Talent: experiències d’Employer Branding i d'e-Recruitment", a càrrec de José Antonio Ogazón, responsable de selecció d’everis Spain
  • - "Xarxes socials i compromís. Casos reals", a càrrec de Patricia Mir, directora de Persones i Valors deGrupo Intercom
12:45h. Preguntes, debat i intercanvi.
13:15h. Fi de la jornada.

DATA I LLOC:
15 de novembre de 2012 a l'Amfiteatre Gran de la Tolouse Business School-Campus Barcelona (ESEC), carrer Trafalgar 10 de Barcelona.

PREUS:
Socis/sòcies de la Fundació Factor Humà o Persones Premium: 0 €.
Públic general: 30 € (IVA no inclòs).

INSCRIPCIONS:
Persones associades o Premium, cal que confirmeu la vostra assistència a fundacio@factorhuma.org o al telèfon 93.436.59.66.
Persones del públic general, envieu la fitxa d' inscripció que adjuntem a continuació degudament complimentada per correu electrònic a fundacio@factorhuma.org o per fax al 93 435 69 56, abans del 9 de novembre de 2012.
L'aforament de l'auditori és limitat, per la qual cosa es reservaran les places per rigorós ordre d'inscripció.

DOCUMENT RELACIONAT:
Gallardo, Virginio."La revolución se llama 'socialnetworking' no 'personal branding'". Blog Supervivencia Directiva, 27/10/2012.


Gallardo, Virginio. "Las empresas necesitan socialnetworkers para ser abiertas". Blog Supervivencia Directiva, 01/08/2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada