dimecres, 19 de desembre del 2012

IX Jornades d'Educació Emocional: Educació Emocional i Valors


T'informem que s'obre el període d'inscripcions a les IX Jornades d’Educació EmocionalEDUCACIÓ EMOCIONAL I VALORS. Aquest any es realitzaran els dies 15 i 16 de març del 2013, en divendres i dissabte, per possibilitar l'assistència de tot aquell que pugui estar-hi interessat. 



Beneficia't de la inscripció més econòmica per anticipació entre l'1 de desembre de 2012 i el 17 de febrer 2013. A més a més tindràs un preu encara més especial en cas de  ser: Estudiants universitaris, jubilats i aturats; ex alumnes de màsters, postgraus i cursos d’expert en Educació Emocional, Intel·ligència Emocional a les Organitzacions, Psicopedagogia, i Tutoria i la seva Pràctica, (Caldrà acreditar-ho)i professorat de la Universitat de Barcelona.
Confiem retrobar-te com cada any i t’invitem a exposar el teu projecte, estudi o experiència. Pots fer-ho en format comunicació o pòster, en el programa i la pàgina web trobaràs les indicacions de com fer-ho: www.jornadeseducacioemocional.com .  Estarem molt contents de rebre la teva proposta fins al dia 10 de febrer (data en la qual finalitza la possibilitat de
presentar pòsters/comunicacions per a la seva revisió/acceptació)

A continuació t’adjuntem el programa on podràs veure les ponències, tallers i taula rodona que es duran a terme. T'informem que enguany disposem de traducció simultanea i de tallers en català i en castellà per facilitar la participació de persones interessades de parla castellana.
Confiem que ens ajudis a fer arribar la informació a les persones que creguis que els pot interessar.

Aprofitem per enviar-te una forta abraçada,



Aida Blanco

En nom del comitè organitzador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada